13 november 2019
Almere is al: 1496,36 kg. Afgevallen
Deelnemers
Joshuatree55 64 jaar -0 kg
Jeannine 67 jaar -0 kg
Maritte -920 jaar -0 kg
Philos31 50 jaar -0 kg
Moniquevw 60 jaar -0 kg
meer >
 

Blog van Annemarie Jorritsma

Diëten lukt prima, bewegen minder.

Ik merk dat ik geen enkel probleem heb om me aan het dieet te houden. Wat af en toe moeite kost is te blijven bewegen. In principe probeer ik drie keer per week naar de sportschool te gaan. Dat is ingewikkeld. In het weekend lukt het maar door de week moet het dan 's ochtends om 7 uur. Dat lukt me alleen als ik op zijn vroegst om half negen begin en dan is het wel rennen. Lukt dat niet dan ga ik lekker lopen in het bos en bij regen op mijn stepapparaatje staan. De laatste weken gebeurt dat te veel en het is mij eigenlijk niet actief genoeg.

Ik moet nog een paar kilo en dan begint het echte werk, nl op gewicht blijven. Ik heb me voorgenomen nooit meer dik te willen worden dus dat moet lukken.
Mijn grootste motivatie naast de weegschaal en de controle die me zeer bevalt, is de grote hoeveelheid complimenten die ik krijg. Ik kan bijna niet over straat lopen zonder opmerkingen. Hopelijk inspireer ik weer anderen om aan de slag te gaan. Het kan namelijk echt.

Annemarie Jorritsma

 

Meer blogs van Annemarie Jorritsma >

 
Tips
Neem verse producten. Hieraan zit veel meer smaak dan diepvries- of gedroogde producten. Dat geldt ook voor kruiden.
Laat je begeleiden door J’esthé Beautycenters. Zij blijven je motiveren en monitoren.
Zet de avond van tevoren alle maaltijden klaar uit het weekmenu. Zo heb je meteen overzicht wat je wanneer mag eten.
meer >
Evenementen
Elke dinsdagavond van 17.30 - 18.30 uur hardloopploeg J’esthé BeautyCenters
meer >