4 april 2020
Almere is al: 1496,36 kg. Afgevallen
Deelnemers
Joshuatree55 64 jaar -0 kg
Jeannine 67 jaar -0 kg
Maritte -919 jaar -0 kg
Philos31 50 jaar -0 kg
Moniquevw 60 jaar -0 kg
meer >
 

Blog van Linda van Loenen

Leeftijd: 42 jaar
Startgewicht:
Huidig gewicht:
Streefgewicht::

Linda is doktersassistente, getrouwd en heeft twee kinderen. Al jaren kampt zij met overgewicht. In maart 2009 is ze naar de bijeenkomst van Almere Valt Af geweest. Voor haar aanleiding om het overgewicht aan te pakken. Ze vertelt.
 

Enthousiast door Almere Valt Af

Ik heb tien jaar geleden hormoonbehandelingen gehad. Hierdoor had ik last van stemmingswisselingen. Emoties at ik weg met alles wat los en vast zat.Stukken kaas, boterhammen met dik pindakaas belegd, rollen biscuitjes, noem maar op. In tien jaar heb ik er 40 kg aan gegeten. Ik heb al van alles geprobeerd om af te vallen. Alleen kwam ik daarna binnen no time nog meer aan. Een echte jojo dus. Vorig jaar zag ik een advertentie in Almere Vandaag waar de bijeenkomst van Almere Valt Af werd aangekondigd. Ik had gehoord dat Proslank best een duur dieet is, maar ondanks dat, ben ik samen met mijn schoonmoeder en -zus naar de avond gegaan. Het was een drukte van belang, ik was dus niet de enige die van haar overgewicht verlost wilde worden. Op de avond vertelde Pauline van Roon, directeur van een bassischool haar verhaal. Ook zij heeft obesitas. Ze vertelde dat ze op een bepaald moment niet meer goed meer kon lopen en een stepje gebruikte. Dat greep me zo aan, die kant wilde ik zeker niet op. Ik heb twee kinderen voor hun wil ik een gezonde moeder zijn. Pauline is met Proslank fors gewicht kwijt geraakt. Dat wilde ik ook. Mijn schoonmoeder,-zus en ik hebben die avond alle drie een startpakket aangeschaft. Qua prijs viel het me uiteindelijk wel mee. Als je vergelijkt wat ik normaal aan boodschappen doe, nu had ik naast de Proslank maaltijdvervangers alleen maar verse groenten nodig.
 
De keuze van Proslankproducten is enorm. Van pasta’s, omeletten (mijn favoriet), brood tot koekjes. Allemaal makkelijk klaar te maken. Voor mijn gezin kookte ik gewoon aardappelen, groenten en vlees, ik nam daarvan alleen groenten. Omdat we met zijn drieën het dieet volgden, wisselden we recepten uit. Ook steunden we elkaar. Die steun kreeg ik ook van Proslank. Wekelijks ging ik naar een begeleidingsafspraak om me te laten wegen en de voortgang te bespreken. Het motiveert dat mijn consulente Elena ook zelf Proslank heeft gebruikt. Zij begrijpt je dus heel goed als je even een dipje hebt. Verder zijn ze echt trots als je afgevallen bent. Al is het maar 2 ons. Dat geeft een goed gevoel. De site Almere Valt Af bezoek ik regelmatig. Om ervaringen te delen met andere mensen die aan het afvallen zijn. Leuk en motiverend.
 

Meer blogs van Linda van Loenen >

 
Tips
Neem verse producten. Hieraan zit veel meer smaak dan diepvries- of gedroogde producten. Dat geldt ook voor kruiden.
Laat je begeleiden door J’esthé Beautycenters. Zij blijven je motiveren en monitoren.
Zet de avond van tevoren alle maaltijden klaar uit het weekmenu. Zo heb je meteen overzicht wat je wanneer mag eten.
meer >
Evenementen
Elke dinsdagavond van 17.30 - 18.30 uur hardloopploeg J’esthé BeautyCenters
meer >