19 februari 2018
Almere is al: 1496,36 kg. Afgevallen
Deelnemers
Philos31 48 jaar -0 kg
Moniquevw 58 jaar -0 kg
Arnos 48 jaar -0 kg
48dude 28 jaar -0 kg
Daantje 44 jaar -0 kg
meer >
 

Blog van Rob Riechelman

Donderdagavond standaard even bijpraten bij J’esthé

Elke week ga ik trouw naar J’esthé voor het begeleidingskwartiertje. In dit kwartier ga ik op de weegschaal en zien we precies hoeveel ik af ben gevallen in gewicht, vocht, vetmassa en spieren. Ook praten we dan bij en sturen we zo nodig bij in aantal eiwitproducten. Qua motivatie heb ik het niet echt nodig. Die discipline heb ik zelf. Wel is het prettig om ervaringen te delen. Fijn is bovendien dat J’esthé op donderdagavond open is. Prima in te passen met mijn werk dus. Mijn vrouw Tonny, die ook het eiwitdieet volgt, gaat apart naar de begeleiding toe. Ieder krijgt dus persoonlijke aandacht afgestemd op zijn/haar situatie. Die vijftien euro voor de begeleiding heb ik er graag voor over. Je weet exact hoeveel je afgevallen bent en bent weer enthousiast voor de komende week.  Ik ben inmiddels met fase 2 begonnen: 25 kilo kwijt! De zomer is in aantocht: ik ben klaar voor de zwembroek

 

Meer blogs van Rob Riechelman >

 
Tips
Zet de avond van tevoren alle maaltijden klaar uit het weekmenu. Zo heb je meteen overzicht wat je wanneer mag eten.
Ben je al flink afgevallen en past je kleding niet meer, beloon je zelf met een nieuwe set kleding. Dit motiveert.
Maak foto’s van jezelf voordat je begint. Het motiveert extra als je ziet hoeveel kilo’s je al kwijt bent.
meer >
Evenementen
Elke dinsdagavond van 17.30 - 18.30 uur hardloopploeg J’esthé BeautyCenters
meer >