4 april 2020
Almere is al: 1496,36 kg. Afgevallen
Deelnemers
Joshuatree55 64 jaar -0 kg
Jeannine 67 jaar -0 kg
Maritte -919 jaar -0 kg
Philos31 50 jaar -0 kg
Moniquevw 60 jaar -0 kg
meer >
 

Blog van Rob Riechelman

Donderdagavond standaard even bijpraten bij J’esthé

Elke week ga ik trouw naar J’esthé voor het begeleidingskwartiertje. In dit kwartier ga ik op de weegschaal en zien we precies hoeveel ik af ben gevallen in gewicht, vocht, vetmassa en spieren. Ook praten we dan bij en sturen we zo nodig bij in aantal eiwitproducten. Qua motivatie heb ik het niet echt nodig. Die discipline heb ik zelf. Wel is het prettig om ervaringen te delen. Fijn is bovendien dat J’esthé op donderdagavond open is. Prima in te passen met mijn werk dus. Mijn vrouw Tonny, die ook het eiwitdieet volgt, gaat apart naar de begeleiding toe. Ieder krijgt dus persoonlijke aandacht afgestemd op zijn/haar situatie. Die vijftien euro voor de begeleiding heb ik er graag voor over. Je weet exact hoeveel je afgevallen bent en bent weer enthousiast voor de komende week.  Ik ben inmiddels met fase 2 begonnen: 25 kilo kwijt! De zomer is in aantocht: ik ben klaar voor de zwembroek

 

Meer blogs van Rob Riechelman >

 
Tips
Zet de avond van tevoren alle maaltijden klaar uit het weekmenu. Zo heb je meteen overzicht wat je wanneer mag eten.
Wil je niet te streng zijn voor je zelf, stap dan over op blok 2 van het eiwitdieet. Je valt dan nog steeds af, maar minder snel.
Eet puddinkjes met een klein lepeltje. Zo doe je er langer over.
meer >
Evenementen
Elke dinsdagavond van 17.30 - 18.30 uur hardloopploeg J’esthé BeautyCenters
meer >