24 augustus 2019
Almere is al: 1496,36 kg. Afgevallen
Deelnemers
Joshuatree55 64 jaar -0 kg
Jeannine 67 jaar -0 kg
Maritte -920 jaar -0 kg
Philos31 49 jaar -0 kg
Moniquevw 59 jaar -0 kg
meer >
 

Blog van Rob Riechelman

Makkelijk lijnen in een stoere mannenomgeving

Ik werk bij de politie. Een typische mannencultuur waar lijnen natuurlijk niet stoer is. Maar zelfs in die omgeving reageren ze positief. Op de eerste plaats valt het niet echt op omdat ik gewoon mee-eet. Natuurlijk wel aangepast eten in de vorm van salades en eiwitproducten. Op de tweede plaats ziet men snel resultaat. Mijn collega’s zien me elke dag slanker worden. Ze merken dus dat het werkt en dat levert positieve reacties op. Pesterijen zijn niet aan de orde geweest en ik krijg weinig negatief commentaar. Is een collega jarig, eten zij een gebakje en ik een lekker tussendoortje uit het eiwitdieet. Ik doe dus gewoon mee. Ik krijg veel complimenten, al hoor ik nu ook dat ik niet te slank moet worden. Ook is men nieuwsgierig hoe ik het resultaat behaald heb. Het eiwitdieet dus. Vergelijkbaar met Atkins, maar dat dieet moet je geheel zelf uitzoeken. Het eiwitdieet is een duidelijk en makkelijk uitvoerbaar dieet. De knop om en gaan!
En ook ik ga 7 Juni naar de hardlooptraining, kijken of dit iets voor mij is. Misschien ook iets voor u?

 

Meer blogs van Rob Riechelman >

 
Tips
Zet de avond van tevoren alle maaltijden klaar uit het weekmenu. Zo heb je meteen overzicht wat je wanneer mag eten.
Maak foto’s van jezelf voordat je begint. Het motiveert extra als je ziet hoeveel kilo’s je al kwijt bent.
Eet puddinkjes met een klein lepeltje. Zo doe je er langer over.
meer >
Evenementen
Elke dinsdagavond van 17.30 - 18.30 uur hardloopploeg J’esthé BeautyCenters
meer >