4 april 2020
Almere is al: 1496,36 kg. Afgevallen
Deelnemers
Joshuatree55 64 jaar -0 kg
Jeannine 67 jaar -0 kg
Maritte -919 jaar -0 kg
Philos31 50 jaar -0 kg
Moniquevw 60 jaar -0 kg
meer >
 

Evenementen

Hardloopteam Jesthé BeautyCenters

Loop elke dinsdagavond mee van 17.30 tot 18.30 uur met het hardloopteam van J’esthé BeautyCenters. Dit is voor zowel beginnende als ervaren hardlopers.

19 oktober

 

Gratis informatieavond

Gratis informatieavond met Annemarie Jorritsma op 19 oktober 2010
Wil jij weten hoe je snel en verantwoord met lekker eten kunt afvallen? Kom dan naar de informatieavond op 19 oktober om 20.00 uur bij J’esthé BeautyCenters, aan de Toon Hermanstraat
40 in Almere. Onze burgemeester Annemarie Jorritsma vertelt haar verhaal hoe zij van haar overgewicht verlost is en op gewicht blijft. Verder komen Xandra Derks en Linda van Loenen aan het woord. Allebei enthousiast over het dieet en vertellen over hun ervaringen. Eigenaresse van Proslank, Jacqueline Riechelman geeft uitgebreid uitleg over alle ins en outs van het dieet. Je kunt terecht met al je vragen. Aan het eind van de avond, rond 22 uur verloten we een gratis startpakket. Bestel je die avond een startpakket of maak je een afspraak voor een intakegesprek dan ontvang je ruim 25% korting op het startpakket en betaal je slechts € 85,00. Meld je nu aan voor deze gratis informatieavond via info@jesthe.nl of bel 036 – 53 666 888. Het aantal plaatsen is beperkt! Vol is vol.


18 september

Hardlopen bij JustRun

Woensdagavond hardlopen bij JustRun in Almere Buiten.

Wil je het afvallen bespoedigen of op gewicht blijven, ga dan gezellig meerennen met de trainingen van JustRun. Op woensdagavond om 20.00 uur geven zij hardlooptraining voor beginners en ongeoefende lopers in Almere Buiten. De lessen worden stap voor stap opgebouwd zodat je na 14 weken een half uur achter elkaar kunt hardlopen. Wil je meelopen of meer weten kijk dan op www.justrun.nl


14 december

KERSTKOOKWORKSHOP op 14 December door KOOKSTUDIO ALMERE.
Na twee succesvolle avonden organiseert kookstudio almere de "kerstkookworkshop".
Speciaal voor de deelnemers van het eiwitdieet van Pro-slank by J'esthé wordt deze avond georganiseerd zodat ook tijdens de feestdagen verantwoord gegeten kan worden.

Vele tips en trucs zal topkok Marcel Planting de gasten leren zodat ook het koken tijdens de feestdagen eenvoudig, mager en vooral lekker zal zijn.

De gasten worden ontvangen waarna er een uitleg van de avond gegeven zal worden.
Vervolgens wordt er o.l.v. Marcel Planting in de horecakeuken met 16 gasten gekookt.
Na afloop wordt de tafel feestelijk gedekt en wordt hetgeen gemaakt is met zijn allen opgegeten.
Een heerlijk diner dus!

De kosten voor deze avond bedragen slechts € 52,50 en na afloop wordt u een handout meegegeven.

Wie geintresseerd is kan zich inschrijven bij J'esthé Beautycenter Almere, toon hermansstraat 40, 1311 KL Almere, 036-5366688. info@jeshte.nl
Bij inschrijving dient het bedrag direct voldaan te worden, uw inschrijving is dan definitief.


7 september

Kookworkshop voor meer variatie!


Op maandag 7 September start Almerevaltaf.nl samen met kookstudio almere een workshop. Aanvang is om 17.30. Tijdens deze workshop word u op een leuke wijze geleerd om te leren koken in fase 2 van het eiwitdieet.
Dit houdt in dat u meer variatie aan leert brengen in de bereiding van vlees, vis of kip met daarbij behorende groentes.
Na afloop geniet u samen met uw kookpartners van het diner welke u bereidt heeft.
Kosten hiervoor bedragen € 52,50 incl een workout van het geleerde.
Opgeven kunt u door het sturen van een mailtje naar info@almerevaltaf.nl
 


7 juni

Sporten? Als ik er aan denk, word ik al moe…..

Wellicht denk je er net zo over. Of neem je je elke dag opnieuw voor om morgen te gaan sporten. Terwijl je weet, dat bewegen goed is voor je lichaam en geest. Ook ondersteunt het een dieet en bevordert het afvallen. Daarom gaat AlmereValtAf.nl de uitdaging aan om Almeerders niet alleen af te laten afvallen met het eiwitdieet maar daarbij te laten bewegen op een unieke wijze.
 
Hardlopen? Na twee minuten heb ik al geen adem meer….
Hardlopen. Het idee alleen al, daar krijg je visioenen van: kramp in je kuiten, steken in de zij en flink ademtekort. In samenwerking met specialisten hardloopwinkel Run2Day en loopgroep JustRun hebben we een training opgezet, waarbij je voor dit alles niet hoeft te vrezen. Speciaal voor mensen met geen of weinig conditie die toch aan de slag willen om fitter te worden. Als ondersteuning van het eiwitdieet. De drempel is laag: je kunt op elk moment inhaken en vakantie of afwezigheid is geen belemmering om de draad weer op te pakken. Iedereen mag mee doen aan de training: ook als je het eiwitdieet niet volgt. Het maakt niet uit of je een goede conditie hebt of juist niet. Alle niveaus kunnen deelnemen.
 
Fit worden? Volg vrijblijvend de introductietraining
Om je alvast een voorproefje te geven en vrijblijvend kennis te laten maken met de training houden we een introductieochtend. Op zondag 7 juni nodigen we je van harte uit om 10.30 uur bij Restaurant ANNO op de Grote Markt. Ervaar zelf hoe onze hardlooptraining eruit ziet. De training bestaat uit een aantal oefeningen en we gaan kleine rondjes lopen in de buitenlucht. De wat meer ervaren sporters lopen meer rondjes dan de beginners. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je achterop raakt. Vind je het een stap te ver om gelijk mee te lopen? Kijken mag ook. Het enige wat je nodig hebt zijn sportschoenen. De training sluiten we af met een gezonde lunch. Daarna krijg je persoonlijk advies over je sportschoenen. Goed schoeisel is een voorwaarde om blessures te voorkomen.
 
Programma
10.30 uur ontvangst met uitleg training in ANNO
11.00 uur hardlooptraining buiten
12.00 uur uitleg vervolgtrainingen in ANNO
12.15 uur gezonde lunch passend in eiwitdieet
12.45 uur persoonlijk advies over loopschoenen en inschrijven
 
Deelname aan de introductietraining en twee vervolgtrainingen is voor iedereen gratis. Volg je het eiwitdieet bij J’esthé dan is bovendien de lunch gratis.
 
Aanmelden via info@almerevaltaf.nl. Wij hebben de volgende gegevens nodig: aantal personen (inclusief lunches) en jouw telefoonnummer. Wij reken op je komst na aanmelding! Voor vragen neem je contact op met J’esthé 036 – 536 66 88.

19 april

Lekker hardlopen bij het grootste evenement in Hilversum

Kijk op www.hilversumcityrun.nl en schrijf in voor de kidsrun, ladiesrun 5 of 10 km etc etc. Gewoon doen, dit geeft extra motivatie om door de weeks te blijven trainen. En na afloop van het evenement krijg je een medaille en goodybag.


16 april

Gratis sporten en ontspannen

Be Active Almere Haven geeft op 16 april de mogelijkheid om leden van Almere Valt Af gebruik te laten maken van alle diensten binnen het centrum. Dus een hele dag sporten met begeleiding, gebruik van sauna etc.


13 april

Gratis sportweek bij Euro Fitness Centrum

Op vertoon van de J’esthé-pas kun je de hele week (13-19 april) gratis fitnessen bij Euro Fitness Centrum


25 maart

Bijeenkomst AlmereValtAf.nl

Annemarie Jorritsma geeft op 25 maart in de Boathouse het startschot voor de grootste afvalrace van Almere. Op de gratis informatiebijeenkomst hoor je hoe zij haar overgewicht aanpakt. Doe met haar mee om Almere op gezond gewicht te krijgen. Op de avond krijg je volledige informatie over het eiwitdieet. Er is een arts aanwezig en een aantal enthousiaste deelnemers. Aanmelden is niet nodig, je bent van harte welkom vanaf 19.15 uur. De avond duurt tot ongeveer 21.15 uur. Aan het eind verloten we een startpakket en een velasmooth behandeling.


1 januari

Almere City Run

Vorig jaar was Proslank één van de sponsors van het Almere City Run. Bij doorgang van de tweede editie omarmt Proslank wederom dit sportieve evenement. Gezond op gewicht komen en blijven: sporten is daarbij een must!

www.almerecityrun.nl

 

 
Tips
Maak foto’s van jezelf voordat je begint. Het motiveert extra als je ziet hoeveel kilo’s je al kwijt bent.
Wil je niet te streng zijn voor je zelf, stap dan over op blok 2 van het eiwitdieet. Je valt dan nog steeds af, maar minder snel.
Laat je begeleiden door J’esthé Beautycenters. Zij blijven je motiveren en monitoren.
meer >
Evenementen
Elke dinsdagavond van 17.30 - 18.30 uur hardloopploeg J’esthé BeautyCenters
meer >