16 december 2018
Almere is al: 1496,36 kg. Afgevallen
Deelnemers
Joshuatree55 63 jaar -0 kg
Jeannine 66 jaar -0 kg
Maritte -920 jaar -0 kg
Philos31 49 jaar -0 kg
Moniquevw 59 jaar -0 kg
meer >
 

Gratis informatieavond

Gratis informatieavond met Annemarie Jorritsma op 19 oktober 2010
Wil jij weten hoe je snel en verantwoord met lekker eten kunt afvallen? Kom dan naar de informatieavond op 19 oktober om 20.00 uur bij J’esthé BeautyCenters, aan de Toon Hermanstraat
40 in Almere
.

Onze burgemeester Annemarie Jorritsma vertelt haar verhaal hoe zij van haar overgewicht verlost is en op gewicht blijft. Verder komen Xandra Derks en Linda van Loenen aan het woord. Allebei enthousiast over het dieet en vertellen over hun ervaringen. Eigenaresse van Proslank, Jacqueline Riechelman geeft uitgebreid uitleg over alle ins en outs van het dieet. Je kunt terecht met al je vragen. Aan het eind van de avond, rond 22 uur verloten we een gratis startpakket. Bestel je die avond een startpakket of maak je een afspraak voor een intakegesprek dan ontvang je ruim 25% korting op het startpakket en betaal je slechts € 85,00. Meld je nu aan voor deze gratis informatieavond via info@jesthe.nl of bel 036 – 53 666 888. Het aantal plaatsen is beperkt! Vol is vol.

 
Tips
Heb je een verjaardag of ga je uit eten, stap dan over op blok 2. In die fase mag je vlees/vis eten en groeten en rauwkost. Je blijft dan in het ketoseproces en valt wel af, alleen langzamer. Neem zeker geen toetje. Echter een glaasje rode wijn mag wel.
Zijn de andere familieleden niet op dieet: ook voor hen zijn de eiwittussendoortjes gezonder dan een koekje of snack.
Vertel iedereen in je omgeving dat je bezig bent met een dieet. Het is een extra stok achter de deur om door te gaan en het vol te houden. Bovendien kan men rekening met je houden. Dus geen koekje bij de koffie aanbieden.
meer >
Evenementen
Elke dinsdagavond van 17.30 - 18.30 uur hardloopploeg J’esthé BeautyCenters
meer >