4 april 2020
Almere is al: 1496,36 kg. Afgevallen
Deelnemers
Joshuatree55 64 jaar -0 kg
Jeannine 67 jaar -0 kg
Maritte -919 jaar -0 kg
Philos31 50 jaar -0 kg
Moniquevw 60 jaar -0 kg
meer >
 

Help

» Waarom kan ik niet inloggen?

Er zijn verschillende redenen mogelijk waarom je dit probleem hebt. Controleer eerst of je gebruikersnaam en wachtwoord kloppen. Indien ze correct zijn kun je de beheerder contacteren om zeker te zijn dat je niet verbannen bent. Het is ook mogelijk dat de forum configuratie fout is, dan moet dit door de beheerder opgelost worden.

» Hoe kom ik aan mijn gebruikersnaam?

Je gebruikersnaam is gelijk aan je profielnaam.

» Waarom moet ik me registreren?

De beheerder heeft bepaald of je al dan niet geregistreerd moet zijn om berichten te plaatsen. Hoe dan ook, als je geregistreerd bent, kun je meer functies gebruiken. Het registreren duurt maar even, dus we raden het zeker aan!

» Ik weet mijn wachtwoord niet meer!

Geen paniek! Je kan je huidige wachtwoord niet terug krijgen, maar er is wel een mogelijk om het te resetten. Hiervoor moet je naar de login pagina gaan en klikken op wachtwoord vergeten?. Volg de instructies op het scherm en wat later kan je weer inloggen.

» Ik ben geregistreerd maar kan niet inloggen!

Controleer eerst of je gebruikersnaam en wachtwoord kloppen. Indien ze correct zijn kan één of meerdere zaken hiervan de oorzaak zijn. Misschien moet je account dan geactiveerd worden? Sommige forums vereisen dat iedere nieuwe account geactiveerd wordt, ofwel door jezelf of door een beheerder. Wanneer je je geregistreerd hebt werd ook medegedeeld of dit al dan niet nodig is. Indien je een e-mail ontvangen hebt, moet je de daarin opgegeven instructies volgen. Als je nooit een e-mail ontvangen hebt, was het opgegeven e-mailadres dan wel juist? Één van de redenen van activatie is om het aantal valse accounts te doen dalen. Als je zeker bent dat je e-mailadres correct was, neem dan contact op met de beheerder.

» Ik heb me ooit geregistreerd maar kan nu niet meer inloggen!?

De meest voorkomende oorzaken hiervoor zijn je gaf een verkeerde gebruikersnaam of wachtwoord op (controleer de e-mail met je registratie gegevens) of de beheerder verwijderde je account om één of andere reden. Indien dit laatste het geval is, heb je dan ooit een bericht geplaatst? Het is normaal dat forums om de zoveel tijd gebruikers, die nog geen berichten geplaatst hebben, verwijderen. Dit doen ze om de database qua omvang te verkleinen. Probeer je opnieuw te registreren en vermeng je in de discussies.

» Waarom kan ik niet registreren?

Mogelijk heeft de beheerder je IP-adres verbannen, of de gebruikersnaam die je opgeeft verboden. Tevens is het mogelijk dat de beheerder de registratie mogelijkheid heeft uitgeschakeld om zo de registratie van nieuwe gebruikers te voorkomen. Contacteer de beheerder voor verdere hulp.

» Hoe verander ik mijn instellingen?

Als je geregistreerd bent, worden al je gegevens opgeslagen in de database. Om ze te wijzigen kan je via je profiel een aantal instellingen wijzigen. Staan de instellingen die je wilt wijzigen er niet tussen, neem dan contact op met de beheerder.

» Hoe kan ik een afbeelding op mijn profiel plaatsen?

Onderaan je profiel staat een optie: beheer je foto’s. Je kunt maximaal 4 foto’s uploaden, waarvan je er 1 als avatar kan gebruiken.

» Hoe plaats ik een onderwerp in een forum?

Om een nieuw onderwerp in één van de forums te plaatsen, klik je op de bijhorende knop op ofwel de pagina met onderwerpen of in een bepaald onderwerp. Mogelijk moet je je registreren voor je een nieuw onderwerp kan aanmaken, de permissies die je al dan niet hebt in het forum staan onderaan de pagina met onderwerpen of in een onderwerp (de lijst met je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen, je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum, enz.).

» Hoe wijzig of verwijder ik een bericht?

Tenzij je de beheerder of een moderator bent, kan je alleen je eigen berichten wijzigen en verwijderen. Je kan een bericht wijzigen (soms maar voor een beperkte tijd nadat het geplaatst is) door te klikken op de wijzig knop van het desbetreffende bericht. Als er al iemand op je bericht gereageerd heeft, komt er onderaan je bericht een klein tekstje dat zegt hoeveel keer en wanneer je het bericht voor het laatst je gewijzigd hebt. Dit zal niet verschijnen als nog niemand gereageerd heeft, evenmin als een beheerder of moderator je bericht gewijzigd heeft. Zij kunnen wel een mededeling toevoegen, waarom ze je bericht gewijzigd hebben. Het verwijderen van een bericht is niet meer mogelijk van zodra er iemand gereageerd heeft.

» Waarom kan ik een bepaald forum niet openen?

Sommige forums zijn mogelijk alleen toegankelijk voor bepaalde gebruikers of gebruikersgroepen. Om berichten te zien, lezen, plaatsen, enz. heb je speciale permissies nodig. Deze permissies kan je alleen van moderators of beheerders krijgen, zij zijn dus ook degene die je hierover moet contacteren.

» Waarom kan ik geen bijlagen toevoegen?

De mogelijkheid om bijlagen toe te voegen, kan per forum, per gebruikersgroep of per gebruiker ingesteld worden. De beheerder kan het bijvoorbeeld zo ingesteld hebben dat je in een bepaald forum helemaal geen bijlagen mag toevoegen, of dat alleen de beheerders groep dit mag. Neem contact op met de beheerder als je niet zeker weet waarom je geen bijlagen kan toevoegen.

» Waarom ontving ik een waarschuwing?

Op ieder forum gelden specifieke regels, als je één van deze regels (volgens de beheerder) overtreedt, kun je een waarschuwing ontvangen. Het sturen van een waarschuwing naar jouw is een beslissing van de beheerder.

» Hoe kan ik berichten aan een moderator melden?

Als de beheerder het toelaat, kun je op de hiervoor dienende knop klikken bij het bericht (report). Als je hierop geklikt hebt, moet je een paar nodige stappen volgen om de melding te versturen.

» Wat is BBCode?

BBCode is een vereenvoudigde versie van html, het gebruik ervan is al dan niet toegestaan door de beheerder (je kan de BBCode ook per bericht uitschakelen, dit is een optie bij het plaatsen van je bericht). De syntax van BBCode is quasi gelijk aan die van HTML, tags worden tussen vierkante haakjes [ en ] geplaatst, dus niet < en >. Daarnaast geeft het ook een grotere controle over hoe iets wordt weergegeven. Meer informatie omtrent BBCode is te vinden in de handleiding die je kan openen als je een bericht plaatst.

» Kan ik HTML gebruiken?

Nee, het is niet mogelijk om je bericht op te maken met HTML code. De meeste opmaak die je via HTML kan toepassen is ook via BBCode mogelijk.

» Wat zijn smilies?

Smilies zijn kleine afbeeldingen die gebruikt kunnen worden om een gevoelstoestand uit te drukken, bijvoorbeeld :) betekent blij, :( betekent ongelukkig. Alle beschikbare smilies worden weergegeven als je een bericht plaatst. Maak geen overdadig gebruik van smilies, ze maken een bericht snel onleesbaar, wat er toe kan leiden dat een moderator je bericht aanpast of heel je bericht verwijdert. De beheerder kan ook een maximum aantal smilies, dat in een bericht gebruikt mag worden, bepaalt hebben.

» Kan ik afbeeldingen plaatsen?

Ja, je kan afbeeldingen in je bericht weergeven. Als de beeheerder bijlagen toelaat, kan je een afbeelding naar het forum uploaden. Anders moet je er voor zorgen dat de afbeelding op een andere publieke server beschikbaar is, bijvoorbeeld http://www.voorbeeld.com/mijn_afbeelding.gif. Linken naar een afbeelding op je eigen computer is onmogelijk (tenzij het een publieke server is). Ook afbeeldingen die een authentificatie vereisen zoals in: Hotmail of Yahoo mailboxen, een wachtwoord beschermde website, enz. kunnen niet worden weergegeven. Om een afbeelding weer te geven, moet je de BBCode tag [img] gebruiken.

» Wat zijn beheerders?

Beheerders zijn gebruikers die alle permissies hebben over het gehele forum. Zij beheren alles in verband met het forum, zoals: permissies, het verbannen van gebruikers, gebruikersgroepen of moderators creëren, enz. Hun permissies zijn natuurlijk afhankelijk van welke de eigenaar hun heeft toegewezen. Ook afhankelijk van de beslissing van de eigenaar, hebben ze mogelijk alle moderator permissies in de forums.

» Wat zijn moderators?

Moderators zijn gebruikers of gebruikersgroepen die in staan voor de dagelijkse werking van het forum. Ze kunnen, in de forums die ze modereren, berichten wijzigen en verwijderen; onderwerpen sluiten, openen, verplaatsen, splitsen en verwijderen. In het algemeen moeten ze er gewoon op toe zien dat mensen niet van het onderwerp afwijken (off-topic) gaan of ongepaste inhoud plaatsen. 
 

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met één van de beheerders via info@almerevaltaf.nl

 
Tips
Eiwitmaaltijden te allen tijde aanmaken met koud water. Daarna zonodig opwarmen.
Zijn de andere familieleden niet op dieet: ook voor hen zijn de eiwittussendoortjes gezonder dan een koekje of snack.
Drink minimaal 1 tot 2 liter water per dag om de vrijgekomen afvalstoffen in het lichaam af te voeren. Doe je dit niet, bestaat de kans dat je hoofdpijn krijg.
meer >
Evenementen
Elke dinsdagavond van 17.30 - 18.30 uur hardloopploeg J’esthé BeautyCenters
meer >