24 augustus 2019
Almere is al: 1496,36 kg. Afgevallen
Deelnemers
Joshuatree55 64 jaar -0 kg
Jeannine 67 jaar -0 kg
Maritte -920 jaar -0 kg
Philos31 49 jaar -0 kg
Moniquevw 59 jaar -0 kg
meer >
 

Profielpagina van Bida

Bida

  • Bida
  • vrouw
  • 5 februari 1980
  • 10 maart 2010
  • 9 september 2010

  • 164 cm
  • 70.00 kg
  • 119.50 kg
  • 87.00 kg
  • 32.5 kg


Bida over zichzelf

Maandag 22 maart 2010 (dag 1):
Vandaag begonnen met het eiwitdieet. Vol goede moed. Het is nu eind van de middag en ik voel me toch wel moe en hongerig. Maar voor de eerste dag valt het me mee. Alleen de asperge soep was smerig! De rest vond ik wel echt lekker (haha, veel chocolade). Vanavond de spagetti proberen....
Hopelijk voel ik me morgen ook goed, zonder hoofdpijn etc. en kom ik daarna in de "ketose stand". Zoals jullie kunnen zien heb ik nogal wat kilootjes te gaan dus ik hoop van harte dat deze poging gaat slagen! Mag ook wel, het is zeker m'n 20e lijnpoging in 15 jaar.

Donderdag 1 april (dag 11):
Sjonge, ik vind het toch wel pittig hoor! Ik ben geen grote groente eter. Zeker niet zonder rijst, pasta of aardappelen. Dat voelt dus al als "het moet maar". Een aantal supplementen vind ik wel oke, maar ook niet echt jummie jummie. Doordat ik veel dingen niet lekker vind is het een erg eenzijdig menu geworden. Maar goed, ik hou mezelf dagelijks voor dat ik het de komende drie maanden moet proberen vol te houden. Ik was na 5 dagen al ruim 4 kg kwijt dus het resultaat gaat me hopelijk in staat stellen het vol te houden!

Maandag 12 april (3 weken bezig):
Precies 3 weken geleden ben ik begonnen. En ik moet zeggen, het gaat steeds makkelijker. Alhoewel genoeg groente eten nog steeds een uitdaging blijft voel ik me er verder prima bij. En na 3 weken 9 kilo kwijt is natuurlijk ook niet slecht. Ik heb nog steeds niet zoveel variatie in het menu maar daar heb ik me bij neergelegd. Voor een paar maanden kan ik dat best wel volhouden. Uiteindelijk is het toch een kwestie van wilskracht!

Maandag 26 april (5 weken bezig):
De tijd vliegt voorbij. Het is goed te doen. Eet nu veel zelfgemaakte groentesoep en de handigheid met de pannekoeken heb ik ook te pakken. Met wat zoetstof en kaneel is het best wel lekker te noemen. Ruim 13 kilo eraf in iets meer dan een maand is natuurlijk netjes. Daardoor hou ik het ook vrij makkelijk vol. Soms heb ik toch wel een hongergevoel, maar over het algemeen valt het wel mee. Nu volhouden tot de zomervakantie! Phoe misschien kom ik voor die tijd wel richting de 90 kilo!! Misschien als ik ook echt wat meer ga bewegen dan gaat het nog sneller... Ach ja, wie weet op een dag...

Woensdag 26 mei (9 weken en 2 dagen bezig):
Hoe meer je in het ritme komt hoe minder vaak je ook de behoefte voelt om een blog bij te houden. Althans zo lijkt het bij mij. Ben inmiddels 20 kilo kwijt, zeker niet onaardig. De afgelopen maand is het gewichtsverlies een stuk minder ten opzichte van de eerste maand maar dat is natuurlijk ook niet zo gek. Bovendien eet ik bijna dagelijks een ei, wat vlees of kaas door de sla tegenwoordig dus ben ik min of meer al overstapt naar fase 2. Dan vind ik het gewoon makkelijker vol te houden en zo lang ik nog 1,5 kilo per week blijf verliezen vind ik het allemaal wel best ook!
Nog steeds niet aan het sporten...zucht. Maar heb inmiddels wel contact met een sportmaatje en waarschijnlijk beginnen we volgende week!


Foto's van Bida

Bida heeft nog geen foto's van zichzelf toegevoegd aan haar profiel.

 
Tips
Zet de avond van tevoren alle maaltijden klaar uit het weekmenu. Zo heb je meteen overzicht wat je wanneer mag eten.
Wil je niet te streng zijn voor je zelf, stap dan over op blok 2 van het eiwitdieet. Je valt dan nog steeds af, maar minder snel.
Eet puddinkjes met een klein lepeltje. Zo doe je er langer over.
meer >
Evenementen
Elke dinsdagavond van 17.30 - 18.30 uur hardloopploeg J’esthé BeautyCenters
meer >