17 augustus 2019
Almere is al: 1496,36 kg. Afgevallen
Deelnemers
Joshuatree55 64 jaar -0 kg
Jeannine 67 jaar -0 kg
Maritte -920 jaar -0 kg
Philos31 49 jaar -0 kg
Moniquevw 59 jaar -0 kg
meer >
 

Profielpagina van Daniella62

Daniella62

  • Daniella62
  • vrouw
  • 28 augustus 1962
  • 31 oktober 2009
  • 13 april 2010

  • 160 cm
  • 62.00 kg
  • 78.00 kg
  • 71.00 kg
  • 7 kg


Daniella62 over zichzelf

Maandag 16-11-09 begonnen. Het eten valt mee. Genoeg groenten toevoegen bij het avondeten en je hebt geen honger.
Het is nu 18-11-09 en ik ben wel al 3 dagen behoorlijk licht in m'n hoofd. Dit valt niet mee. Gelukkig deze week vrij genomen en kan dus rustig op de bank zitten.

Het gaat bij mij wel langzaam, het afvallen. Dit was ook het geval met vele andere dieeten die ik heb gevolgd. Ik laat de moed niet zakken en ga zeker door tot streefgewicht. Dan maar wat langer doorgaan.

20-11-09
Het gaat toch ongemerkt sneller dan ik dacht. Alleen het avondeten vind ik niet lekker. Zoek naar alternatieven. Kijk ook op site koolhydratentabel.nl
Gisteravond stukje zalm genomen met champignon wokgroeten en dat is wel lekker.
Als ik di soort dingen niet doe hou ik het niet vol. Overdag gaat prima. Helaas is de duizeligheid nog niet voorbij, maar wel stukken minder.

21-11-2009
Vandaag uiteten geweest bij Grieksrestaurant. Etentje ston allan gepland en was een uitnodiging.
Heb alles gegeten. Alleen van de vijf stukken vlees kreeg ik er 3 op. Geen saus genomen. Wel Dame Blanche.
Daarom nu ook iets minder afgevallen. Wel vanaf vandaag gewoon weer streng.
Vind alleen het avondeten helemaal niets. Geen hongergevoel erna, maar gewoon niet lekker.

27-11-2009
Vandaag laten wegen. Viel erg tegen. Ben zelfs vet aangekomen. wel BMI iets omlaag en gewicht ook ,maar dat is spierafbraak. Toch ga ik gewoon door. Helaas ben ik ook verkeerd omgegaan met de "maaltijd"repen. Dacht dat dit tussendortjes waren.

Vandaag nieuwe maaltijden gekocht en nu alleen de dingen die ik ook lekker vind. Daar ik op mijn werk geen omeletten of pancakes kan maken nu wat meer soep en dessert zakjes.

De eerste 2 weken zitten erop. Ben nog nooit in zo'n korte tijd zoveel afgevallen. Ik ben erg blij ondanks m'n vetgehalte niet is gezakt. Weet zeker dat dit over 2 weken beter is.

3-12-2009
Helaas sta ik stil met afvallen. Heb het idee dat ik vocht vasthoud.

4-12-2009
Gelukkig de gang zit er weer in. Heb wel vochtafdijvende tabletten van Dr Vogel genomen. Uiteindelijk deze week toch nog 500 gr. kwijt.
Vandaag naar Oberhausen met vrienden. Word dus moeilijk met het dieet. Probeer voor ik weg ga 2 zakjes op te krijgen. Zoveel mogelijk letten op wat ik straks ga eten onderweg. Duurt vast weer 2 dagen voor het weer opgang komt.

10-12-2009
Voel me beroerd. Eten gaat me steeds meer tegenstaan. Alleen de dessert soepen en brood gaan nog wel. Kan geen omelet meer zien. Ben grieperig en misselijk en krig nu echt niets naar binnen!!!

13-12-209
Eindelijk weer wat opgeknapt. Behoorlijk griep gehad. Erg misselijk waardoor ik moeite had met het dieet. Soep en dessert gingen wel de rest niet. Ik ben niet afgevallen maar ook niet angekomen. Vandaag pak ik het weer goed op. Nog 2 weekjes en dan stop ik echt 10 dagen vanwege de feestdagen, maar ga zeker opletten wat en hoeveel ik eet en blijf 7 dagen trainen. Ook zal ik bij Jesthe advies vragen over wat wel en wat zeker net te eten. Buiten dat wat ik zelf ook al weet.

Prettige dagen iedereen

18-12-2009
Sta helemaal stil met afvallen. Eigen schuld. Er zijn teveel verleidingen. Probeer wel zoveel mogelijk op te letten. Aankomende week ga ik nog door en dan stop ik 8 dagen. 2 jnuari pak ik het wee verder op.

5 januari
Ik ben niet veel aangekomen tussen kerst en nieuwjaar. Inderdaad 2 januari weer begonnen en nu bijna weer op 71 kilo. Ga gewoon lekker door. Heb wel m'n streefgewicht iets naar beneden aangepast. Het gaat prima met de maaltijden die ik nu gebruik en dus langer vol te houden.

14-4-2010
Gewicht nog steeds 71 ondanks ik nu een paar maanden ben gestopt.
Vandaag weer beginnen. In de afgelopen weken heb ik een eiwit allergie opgebouwd en na een paar maanden stoppen hoop ik dat ik nu toch verder kan. Er moeten nog 12 kilo's af.Alvast anti-jeuk tabletjes ingeslagen en weer proberen.


Foto's van Daniella62

Daniella62 heeft nog geen foto's van zichzelf toegevoegd aan haar profiel.

 
Tips
Maak foto’s van jezelf voordat je begint. Het motiveert extra als je ziet hoeveel kilo’s je al kwijt bent.
Eet puddinkjes met een klein lepeltje. Zo doe je er langer over.
Neem verse producten. Hieraan zit veel meer smaak dan diepvries- of gedroogde producten. Dat geldt ook voor kruiden.
meer >
Evenementen
Elke dinsdagavond van 17.30 - 18.30 uur hardloopploeg J’esthé BeautyCenters
meer >