17 augustus 2019
Almere is al: 1496,36 kg. Afgevallen
Deelnemers
Joshuatree55 64 jaar -0 kg
Jeannine 67 jaar -0 kg
Maritte -920 jaar -0 kg
Philos31 49 jaar -0 kg
Moniquevw 59 jaar -0 kg
meer >
 

Profielpagina van Jacqueline

Jacqueline

  • Jacqueline
  • vrouw
  • 17 juli 1963
  • 17 maart 2009
  • 21 september 2009

  • 171 cm
  • 65.00 kg
  • 74.00 kg
  • 64.00 kg
  • 10 kg


Jacqueline over zichzelf

Mei 2009; nieuwe bikini kopen voor de zomer want die oude passen echt niet meer! En gewicht is nog steeds goed. Af en toe even een balans dagje maar da's niet erg.

April 2009; Heerlijk hoor dat streefgewicht bereikt. Nu zo houden!

Als initiatiefneemster van Almere Valt Af was het ,zo met de aankomende zomer voor ogen ,een goed moment om de overtollige kilootjes er ook af te halen. Nu ruim een maand verder ben ik alweer 7.5 kg kwijt. Nog 1.5 kilo en dan ben ik op mijn streefgewicht. Samen met Lya ( zie haar verhaal op de homepage) ben ik de strijd aangegaan. Door er een beetje competitie van te maken gaat het allemaal iets makkelijker.

Met dit eiwitdieet gaat de weegschaal alleen maar naar beneden dat maakt het leuker om vol te houden. Je voelt je goed, heb meer energie en geen honger. Tuurlijk blijft af en toe de lekkere trek.
Eén maal per week gaan we altijd uit eten. Dat kan ook gewoon met dit dieet als je er maar op let dat je geen koolhydraten neemt. Voor sommige mensen misschien nog een beetje moeilijk, in de begeleiding proberen we de mensen hiermee te helpen.

Zoals ik de strijd aan gegaan ben met Lya kunt u nu via AlmereValtAf, de strijd aangaan met de mede Almeerders. Maak gebruik van de site, houdt u profiel bij, volg het forum, doe het eiwitmenu en zorg dat u voor de zomer de overtollige kilo's kwijt bent.

Vergeet vooral niet te sporten of te bewegen! Kom op Almeerders, kom uit die luie stoel en ga wat doen. Je zult merken dat je jezelf daarna toch een stuk prettiger voelt.
zie de evenementen kalende. U bent uitgenodigt op zondag 7 juni!

Op de site geven verschillende bedrijven leuke evenementen en aantrekkelijke kortingen. Iedere maand wordt er een prijs verloot aan diegene die het meest is afgevallen. De super hoofdprijs is een behandeling bij onze cosmetisch arts t.w.v. € 500,= .

Verschillende testimonials kunt u wekelijks volgen in de AlmereVandaag
DOE DUS MEE!!!
U STAAT ER NIET ALLEEN VOOR.


Foto's van Jacqueline

 
Tips
Zet de avond van tevoren alle maaltijden klaar uit het weekmenu. Zo heb je meteen overzicht wat je wanneer mag eten.
Maak foto’s van jezelf voordat je begint. Het motiveert extra als je ziet hoeveel kilo’s je al kwijt bent.
Eet puddinkjes met een klein lepeltje. Zo doe je er langer over.
meer >
Evenementen
Elke dinsdagavond van 17.30 - 18.30 uur hardloopploeg J’esthé BeautyCenters
meer >