24 augustus 2019
Almere is al: 1496,36 kg. Afgevallen
Deelnemers
Joshuatree55 64 jaar -0 kg
Jeannine 67 jaar -0 kg
Maritte -920 jaar -0 kg
Philos31 49 jaar -0 kg
Moniquevw 59 jaar -0 kg
meer >
 

Profielpagina van Nel

Nel

  • Nel
  • vrouw
  • 26 juni 1952
  • 5 augustus 2009
  • 23 november 2009

  • 172 cm
  • 72.00 kg
  • 90.60 kg
  • 74.90 kg
  • 15.7 kg


Nel over zichzelf


31-10 Na een hele poos bijna geen gewicht te hebben verloren in de 2e fase nu toch weer wat kwijt 75,2 kg weeg ik nu.Ik merk nu het kouder wordt ik meer behoefte heb aan eten en neem tussendoor een rijstwafel met Huttenkase.24-10 Overgegaan op fase 2, lekker weer wat magere vleessoorten erbij.
Vind het nu wel moeilijker worden.
Doordat ik heel veel gewerkt heb deze week heb ik ook onregelmatig gegeten en moest zelf ook boodschappen doen omdat mijn man in het buitenland zat.
Lastig hoor al die lekkere dingen in de winkel te zien.Maar toch 14,2 kg eraf.

13 oktober weer op de weegschaal geweest en toch weer wat kwijt nu 77.5 kg. 8 weken bezig en 13.1 kg afgevallen, super!!


10 oktober:Inmiddels 12 kilo kwijt en vandaag een enorm vervelende dag gehad, met trek en zin in snoep.
Heb een mars gegeten en een bonbon helemaal fout natuurlijk maar het was wel lekker, daardoor weer 48 uur uit mijn vetverbranding en morgen maar weer streng beginnen.
Begin een beetje genoeg te krijgen an al dat groenvoer, nog 2 kilo eraf en dan naar de 2e fase.


Weekend van 2,3,4 oktober georganiseerd weggeweest en mij tijdens het warme eten niet helemaal aan het dieet kunnen houden, toch maar een verschil van een kleine kilo.
Maandag meteen weer streng begonnen en het gaat weer goed.Zit weer in de dalende lijn.1 oktober:De weegschaal laat 79.1 zien.Helemaal goed.
Dit weekend gaan we met een hele groep naar Delft en andere mensen hebben dit georganiseerd, dus met eten wordt het uitkijken.
Hoop dat ik een beetje in mijn vetverbranding kan blijven anders ben ik 4 dagen achterop.
Ik hoop er het beste van probeer zoveel mogelijk producten te nemen in het dieet.


29 september Vanmorgen sta ik op de grens 80kg en hoop aan het eind van de week de 79 te zien dan wordt het aftellen!!!!


28september Vanmiddag kleding gekocht en met mijn lange broeken ben ik van maat 44 naar maat 40 gegaan en van truitjes van XL naar L of M
ligt een beetje aan het merk.
Iedereen zegt nu ook dat het goed zichtbaar is.


24 september YESSSSSS de eerste 10 kg is eraf, nu nog even doorzetten.
Heb af en toe wel honger,maar dat komt ook omdat als ik werk heel vroeg ontbijt en dan duurt de dag zolang.
Ben nu aan de zesde week bezig en vind het wel fijn dat het niet zo heel hard meer gaat.In de derde en vierde week, Dat was vakantie toch 1,4 kg afgevallen wel salades mert vis gegeten en een haring, dat was smullen en nu weer thuis streng op dieet en het gaat goed.Als ik 10 kg ben afgevallen ga ik mij heerlijk laten verwennen hier in de beautyfarm met massages en een schoonheids behandeling, krijg ik van mijn man hij is trots op me dat ik het volhoud.
Ook moet ik kleding gaan kopen alles wordt te wijd.Tweede week ging het beduidend minder hard, maar toch ruim een pond afgevallen.
Dieet is heel goed vol te houden , mis alleen mijn broodje kaas.Komende week vakantie en lekker fietsen, we zullen zien wat het resultaat wordt.
Na een week van practisch stilstaan ineens in een weekend weer flink afgevallen.21-08-09 ga ik starten met het eiwitdieet, ben benieuwd.
Maaltijden voor 2 weken in huis.
De eerste 2 dagen zijn niet tegen gevallen. Het is goed te doen, alleen vandaag was ik een beetje gammel, maar dat is niet zo gek, ineens geen suikers meer, ik snoepte aardig veel dus mijn lijf is aan het afkicken.
Vandaag ook 32 km gefietst.
Ben nu 6 dagen bezig en 4 kg afgevallen, niet zo gek heb behoorlijk overgewicht en de eerste kiloos gaan er altijd snel af.


Foto's van Nel

 
Tips
Drink minimaal 1,5 tot 2 liter water of kruidenthee per dag.
Kies je voor gemak en lust je alles: koop dan elke week een volledig weekmenu. Er zijn vier weekpakketten.
Maak foto’s van jezelf voordat je begint. Het motiveert extra als je ziet hoeveel kilo’s je al kwijt bent.
meer >
Evenementen
Elke dinsdagavond van 17.30 - 18.30 uur hardloopploeg J’esthé BeautyCenters
meer >